Munay Medicine Cacao välsignas med avsikten att medicinen når hjärtat hos dem som behöver den.


En släktmedicin som framkallar kärlek och öppnar en dörr för anknytning, kreativitet och helande. En moder jord medicin som väntar på din närvaro för att aktivera och försiktigt återkoppla dig tillbaka till alla dina sinnen.

Munay Medicine- 100% Ceremoniell Cacao 456g


Munay Medicine Cacao är en bro av två världar, eftersom de sista stadierna av stenslipning och rostning görs för hand i Sverige av en liten familjegård. En kvinna som andas, lever och utgjuter sitt hjärta i att göra den bästa chokladen, där huvudingrediensen är kärlek och du kan smaka på den.

Munay Medicine Ceremonial Cacao -Hackad- 100 gram


100 gram handhackad ceremoniell kakao. Från den prisbelönta familjegården Cacao i Ecuador (bästa kakaon i Ecuador) kommer denna ceremoniella kakao med krämig och nötsmak. Denna gård är känd för sina högkvalitativa bönor och unika jäsningsprocess som resulterar i den läckra mandelnötaktiga smaken av dessa bönor.

MED RÄTT DOS OCH AVSIKT KAN DU UPPLEVA


* Djupare hjärtöppning och kärlek

* Mer fokus

Djupare meditation

*Närmre kontakt med andra människor

*Inspiration & Kreativitet 

Avslappning

Lars berättar...

Min första kopp med Cacao skapade ett djupt intimt möte med mig själv, efter det visste jag att detta var mer än en god dryck. Jag blev helt enkelt hooked!

Upplevelsen var mjuk, varm och mitt hjärta pulserade långsamt och djupt. Jag kände att något hände i bröstkorgen och jag vill bara fortsätta vara tillsammans med mig.


Idag hjälper Cacao´n mig att komma i kontakt med känslor, skapar en rofylld stund där sinne, kropp smältsamman. Det blir en kombination av mindfullness och meditation.

Plantmedicinen från sydamerika är feminin i sig själv, en gåva från moder jord som har en flera tusen årig historia bakom sig.

Den är läkande på alla plan, emotionellt, fysiskt, intellektuellt och spirituellt, den binder ihop allt.


En ceremoniell dos är större och mer kraftfull och skapar ett mycket härligt möte, i min vardag räcker det dock med en liten kopp. 


Efter ett par dagar med cacao´n märkte jag att något inom mig sakta började ”växa”, idag kan jag jämföra det med en blomma som sakta öppnar upp sig, Men i själva verket var det hjärtat som gjorde sig hörd. Relationen till mig började förändras och blev djupare och mer intim.


I dag kan jag inte föreställa mig en dag utan en kopp cacao.

Mer om cacaobönan

Spirituella och emotionella fördelar

Den ceremoniella cacaon har många fantastiska livsbekräftande egenskaper som stödjer hälsa och psykiskt välbefinnande. Cacaon har förmågan att ta oss dit vi önskar med intentionen. Den innehåller den perfekta balansen av komponenter och energi för att hela och stimulera föreningen av hjärta och ande genom subtila djupare vibrationsnivåer. Mästarplantan Cacao visar oss till porten men vi behöver själva öppna den. Cacaon känner av ditt tillstånd och visar dig vägen utifrån det. 


Hon är en kraftfull växtmedicin som hjälper till att frigöra känslomässiga blockeringar som inte längre tjänar oss, finna vägen av förlåtelse av oss själva och andra samt visa oss vägen framåt om vi fastnar i rädslan för att göra nödvändiga livsförändringar. Gamla beteendemönster och program i det undermedvetna kan lösas upp.


Under ceremonin är du helt omfamnad och likväl blir önskvärda känslor förstärkta. Du tar del av cacaons positiva påverkan och det ökade blodflödet i kroppen skapar en härlig kärleksfull och intim atmosfär inombords, en kärleksexpansion.  

Efter avslutad ceremoni är känslor av lycka, öppenhet och kärleksfullhet vanliga. Det blir lättare och lättare för dig att vara närvarande i nuet och leva med känslan av samhörighet med alltet.  


Positiva effekter av cacaobönan

Cacaon har använts som växtmedicin i Syd- och Centralamerica sedan urminnes tider. Mayafolket och andra naturfolk (som aztekerna och inka) har högaktat cacaoträdet och dess frukt. Den aktiva ingrediensen är theobromin som översätts som "Guds föda".


Ritualer och ceremonier runt cacaobönan med dess fantastiska hälsoeffekter har funnits sedan flera tusen år tillbaka. Det har varit ett sätt att gå djupare inom sig själv, resa genom olika världar och kommunicera med gudarna.


Vill du boka en Ceremoni, så kommer Lars gärna till dig eller du till honom på Orust

Den tar ungefär 3h och det är 399:- per person

Cacao Cermonier


Här hittar du kommande Cacao cermonier på Orust 

Cacao Cermoni

Datum:

20maj 13:00 - 16:00 

23September 13:00 - 16:00


Inga förkunskaper krävs, men en anmälan behövs.

Det är 8 platser till varje cermoni


Kontaka Lars

BESTÄLL CACAO

 
 
 
450 gram - 444kr + Frakt 55kr
100 gram - 199kr + Frakt 55 kr
En ceremoni - 399 kr per person